20 de març 2014

SUMMUM DE CUM LAUDE

Hola que tal???? Avui us vull parlar de la linia SUMMUM. Aquesta linia es basa en uns productes que a més de regeneradors, reparadors i preventius, tenen un gran efecte antioxidant. Qui no s`ha mirat un dia al mirall, i s`ha dit...UFFF!!!! he de fer alguna cosa... Doncs aquesta línia es espectacular....

Primer de tot, perquè envelleix la pell? Hi ha uns factors sobre els que no podem actuar, que són els que ens venen marcats per la nostra genètica: l'envelliment muscular, l'envelliment degut als canvis hormonals, l'escurçament dels cicles cel.lulars...En canvi, hi ha un envelliment, sobre el que SÍ podem actuar, es el que es produeix per les exposicions solars... I no vull dir anar-se a torrar a la platja, que també, sinó el simple fet de caminar, passejar, fer esport...sense fotoprotector solar. Aquesta fotoexposició, produeix radicals lliures, que el que fan és malmetre les membranes cel.lulars el col.làgen i l'elastina. La línia SUMMUM, ens ajuda a neutralitzar els radicals, que són els responsables d'aquests efectes.

La línia SUMMUM, porta una concentració alta de principis actius:
PYCNOGENOL: Es un extracte de l'escorça del pi. Es un gran captador de radicals lliures, i protegeix el col.làgen i l'elastina de la pell. Fa que les taquetes s'atenuin.
RESVERATROL: Potent antioxidant que s'extreu del raïm. Millora l'elasticitat de la pell.
VITAMINA E: Ens protegeix dels radicals lliures
CONEZIMA Q10 com a potent antioxidant.
GINGKO BILOBA: Estimula la microcirculació i aporta oxigen a la pell. Descongestionant.
SYN-AKE: Es una mol.lècula que imita a la Waglerina (toxina del verí de serp). El que fa es que el muscul estigui relaxat, al evitar que hi hagi aquestes petites contraccions musculars, les arruguetes s'allisen.
ACID HIALURÒNIC: Principalment manté la hidratació natural de la pell. Tinc un post preparat per ell.
ACID MANDÈL.LIC: Es un alfahidròxiàcid, que prove de les ametlles dolces. Fa una exfoliació suau i segura de la pell. Això fa que la pell tingui molta lluminositat.
BIOTINA : Gran reparadora.
COMPLEX REPARADOR amb acció tensora inmediata.
OLI D'ONAGRA ric en àcids grassos.

Proveu-la, és una línia molt completa, i a més molt agradable de posar.