23 d’abr. 2015

FILORGA DETOX BODY TREATMENT

Ara que arriba l'estiu, tots tenim ganes de lluir una pell bonica. Filorga ens presenta la seva última innovació; una espuma ultra-lleugera que deixa una pell molt nutrida, reconfortada i allisada, i amb una olor..... marca de la casa.
La seva textura és literalment genial, estil Ferran Adrià, espuma de mantega de karité!!!! Això ens permet aprofitar les propietats de nutrició i confort que ens ofereix aquest producte sense haver de notar la pell enganxosa o untada.
Un altre aspecte molt interessant d'aquesta mousse, són les accions drenants i detoxificants que té. La mala circulació i processos d'eliminació lents, fan que les natges, turmells y abdomen tendeixin a "inflar-se" al  llarg del dia...

- Acció drenant: Conté rusc que millora el retorn venos, i la combinació de Solidago Virgaurea (vara d'or) y Citrus Limonum (llimona), proporcionen un efecte antiedema.

- Acció detoxificant: L'extracte de Sophora Japonica ( acàcia del Japó), estimula els enzims que detoxifiquen la piel, i dona una protecció molt potent als fibroblasts ( cel.lules encarregades de donar tonicitat a la pell).

I el que us encantara de body detox, és la pell que ens deixa l'àcid glicòlic, fa que s'atenuin les imperfeccions, s'eliminaran rugositats i s'alisi el relleu cutani no sols de cames i natjes, sinó també de coll i escot.

Ahora que llega el verano, a todos nos apetece lucir una piel bonita. Filorga nos presenta su última innovación; una espuma ultraligera que deja una piel super nutrida, reconfortada y con un olor......marca de la casa.
Su textura es literalmente genial, a lo Ferran Adrià, espuma de manteca de Karité!!! Esto nos permite aprovechar las propiedades de nutrición y confort que nos ofrece este producto, sin tener que  notar la piel pegajosa o pringosa.
Otro aspecto muy interesante de esta mousse, es su acción drenante y detoxificante. La mala circulación y procesos de eliminación lentos, tienen como consecuencia que los muslos, tobillos y abdomen tiendan a hincharse a lo largo del dia:

          - Acción drenante: Contiene rusco que mejora el retorno venoso, y la combinación de Solidago Virgaurea (vara de oro ) y Citrus Limonum (limon), proporcionan un efecto antiedema.

          - Acción detoxificante: El extracto de Sophora Japonica ( acácia del Japón), estimula las enzimas que detoxofican la piel.

Lo que mas os va a gustar es la piel que nos deja el ácido glicólico. Nos va a atenuar imperfecciones, va a eliminar rugosidades y alisara el relieve cutaneo no solo de piernas y muslos, sino tambien de cuello y escote.


COMPRA AHORA ONLINEhttp://parafarmacia-salud.com/home/306-filorga-detox-body-treatment.html
http://parafarmacia-salud.com/home/306-filorga-detox-body-treatment.html