26 d’ag. 2015

COL.LAGEN I ALTRES REGENERADORS



COL.LAGEN I ALTRES COMPOSTOS REGENERADORS..... Sabem que prenem???


Davant la gran oferta que trobem actualment al mercat de col.lagens i regeneradors, crec que escriure aquests post pot ser molt aclaridor....
També us hi he posat una taula comparativa amb les dosis diàries d'unes quantes marques comercials....





PRODUCTES COL·LAGEN VIT. C Mg ACID HIALURONIC CONDROITINA GLUCOSAMINA PLACTIVE
AMEDIAL 300mg 80mg 30mg 500mg 500mg
COLANTUR complex 10g 32mg 150mg 25mg present al col·lagen
EPA PLUS 10g 10mg present al col·lagen
EPA PLUS MG 10g 40mg 94mg 25mg present al col·lagen
AQUILEA COMPLEX 10g 12mg 25mg present al col·lagen
AQUILEA COMPLEX MG 10g 12mg present al col·lagen
CARTICURE 80mg 1200mg 1500mg
PROGEN 2,5g 40mg 25mg 25mg 300mg


GLUCOSAMINA
S'extreu de marisc, i altres tipus d'animals marins. Ajuda al nostre organisme a la reconstrucció de teixit cartilaginos. Atenció les persones al.lèrgiques al marisc i a les que preneu antidiabètics orals ja que hi pot interactuar. 

CONDROITINA
Component important de tendons, lligaments...Pot ser obtinguda de cartílag de tauró o boví. Ull perquè pot interaccionar amb anticoagulants.

CARTÍLAG DE TAURÓ
De gran tradició centenària en la cultura oriental, conté una barreja de col.lagen, calci, condroitina...en proporcions diverses segons la qualitat del cartílag.

MAGNESI
El magnesi intervé en més de 300 reaccions bioquímiques del nostre organisme, entre elles regula el bon funcionament del sistema muscular i nerviós; regula ritme cardíac...
Es un mineral que es troba de manera natural a llegums, fruits secs, tubercles verdures i fruites. El seu dèficit pot produir rampes, nerviosisme, irritabilitat i espasmes musculars
.
ACID HIALURÓNIC (HA)
L'HA és el principal component del liquid sinovial (liquid lubricant de les articulacions), però també es trobem formant part de l'estructura del cartílag.
L'HA pres de manera exògena augmenta la viscositat del liquid sinovial. Quan s'absorveix es distribueix en articulacions sinovials pell i ós. El condroitin sulfat fa que l'HA sigui mes estable, per això es bo prendre els dos components junts. L'HA pot ajudar a reduir el dolor i millorar la funcionalitat articular.



COL.LAGEN
Hi ha 14 tipus de col.lagen però el mes abundant és el tipus I, està present a la pell, ossos, tendons, parets de les artèries, cartílags i també a les dents. Amb els anys disminueix la producció de col.làgen.  Prendre col.làgen millora la funció articular, també és útil com a preventiu de lesions esportives, ja que augmenta el gruix del cartílag de l'articulació, enforteix lligaments i tendons, i com a part més estètica també trobarem una gran millora a la pell.



MSM (metilsulfonilmetà)
Aquest component molt ric en sofre biodisponible millora la mobilitat de les articulacions i el dolor en processos inflamatoris de les articulacions, tendons, discs intervertebrals.... L'avantatge d'aquest component és que l'efecte és perceptible només en un parell de setmanes.

PLACTIVE®
Es el nom que rep l'extracte de proteïnes de plasma patentat el qual és molt ric en factors regeneradors, que ajudaran a mantenir l'estructura musculoesquelètica. Aquest component subministra precursors indispensables per la síntesi de teixit muscular i tendinós.


POTS VEURE LES NOSTRES OFERTES EN AQUEST ENLLAÇ,  http://eepurl.com/bwAMm1